Over ons

Wat is Kwaliteit Makelaar Noord-Holland en hoe werkt het?

Werkgebied

Kwaliteit Makelaar Noord-Holland is een NVM makelaar gericht op de hele regio Noord-Holland.

Vaste tarieven

We zijn een traditioneel makelaarskantoor (30 jaar ervaring) met moderne tarieven. Wij bieden de traditionele NVM makelaars diensten aan voor een voordelig vast 'all in' bedrag.

Al onze genoemde prijzen zijn ALTIJD inclusiefBTW en zonder bijkomende kosten (ALL IN prijzen).
Onze scherpe tarieven komen voort uit onze kostenbesparingen op onder andere:

NVM Makelaar in Noord-Holland 

Kwaliteit Makelaar Noord-Holland is een initiatief van ZND makelaardij. ZND Makelaardij is een modern kantoor in Noord-Holland. Ons streven is altijd u, als klant tevreden te stellen. Dat trachten wij te doen door scherpe prijzen, excellente service en een persoonlijke benadering.

Op ons kantoor werken zowel jonge, enthousiaste als ervaren en zeer deskundige makelaars. Dat betekent voor u dat we de mogelijkheden van internet optimaal benutten. Verder proberen wij u rust en zekerheid te bieden in de verschillende stadia bij de koop of verkoop van een woning. 

Contact opnemen?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier. Het invullen van het aanvraagformulier is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Hier gaan wij zeer zorgvuldig mee om. In ons privacybeleid leest u hier alles over.