Taxatiedoor NVM taxateur

Vast taxatie tarief van € 495,- incl. BTW.

Het taxeren van onroerend goed is een vak. Of het nu gaat om een appartement, een vrijstaande woning, een monument, een winkel of een bedrijfshal, een goede taxateur kan elk onroerend goed op de juiste waarde schatten. Al onze taxateurs zijn beëdigd register makelaar / taxateur en beschikken naast hun dosis aan ervaring ook over de laatste taxatiekennis door de permanente educatie verplichtingen. Wij kunnen snelle en betrouwbare taxaties leveren in vrijwel heel Noord-Holland. Ons taxatierapport wordt door alle banken geaccepteerd.

Taxatierapport woonhuis
Een taxatierapport van een woonhuis is nodig bij de aan- of verkoop van uw woning. Dit zijn de redenen om een taxatierapport te laten maken:


Scherpe taxatie tarieven
Wij hanteren vaste scherpe tarieven voor onze taxaties:

Opslagen

Wanneer er een meetrapport opgesteld moet worden volgens NEN 2580-norm rekenen wij een opslag van € 50,-
Bij een berekening van van waarde na verbouwing rekenen wij een opslag van € 75,-

Alle bedragen zijn inclusief leges, verschotten, kadaster en 21% BTW en de NWWI validatiekosten. Voor bijzondere objecten hebben wij eveneens een scherp tarief (op aanvraag).

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Taxatie bedrijfspand
Voor een bedrijfstaxaties is ons werkgebied heel Nederland. Wij kunnen een bedrijfstaxatie voor u verzorgen bij:

Vraag gerust geheel vrijblijvend naar onze tarieven.

Geveltaxatie
Het kan zijn dat u de actuele waarde van uw woning wilt weten. U kunt dan een geveltaxatie laten uitvoeren. Dat is een beknopte taxatie (en dus ook voordeliger) die inzicht geeft in de actuele waarde van uw woning.
De keuze tussen een taxatierapport of een geveltaxatie wordt bepaald door het doel van de taxatie. Als u de waarde wilt weten om de juiste verkoopprijs te bepalen, kunt u heel goed een geveltaxatie laten uitvoeren.

Onze werkwijze bij woningtaxatie

Onze werkwijze is dat als wij een taxatie aanvraag binnen krijgen er z.s.m. een afspraak wordt gemaakt door onze medewerkers, meestal zelfde dag. Direct na bezoek en bezichtiging van uw pand(en) gaat de NVM makelaar / taxateur aan de slag. Binnen 5 werkdagen kunt u beschikken over het taxatierapport. Spoedtaxaties binnen 24 uur!

Contact opnemen met een van onze NVM makelaars?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u (geheel vrijblijvend) gebruik maken van het contactformulier.